Tuesday, August 30, 2011

Ελληνικής καταγωγής η νέα κιθαρίστας του Alice Cooper!



Η Ελληνο-Αυστραλή Orianthi Panagaris θα αντικαταστήσει τον Damon Johnson στη θέση του κιθαρίστα της μπάντας του Alice Cooper.
Ο Johnson αποχώρησε για τους Thin Lizzy αφήνοντας ένα αποχαιρετιστήριο μύνημα μέσω του facebook: "Σ' αγαπώ Alice Cooper. Και Chuck, Tommy, Steve και Glen. Και Keri, Jimmy, Eric, Ryan και Tommy C. Με όλη μου την καρδιά."

Παράλληλα η Orianthi επιβεβαίωσε την ένταξη της στο σχήμα με την ανακοίνωση της ηχογράφησης του νέου της άλμπουμ. Η 27χρονη μουσικός έχει μια καριέρα που αρκετοί θα ζήλευαν, καθώς ήταν κιθαρίστας του Michael Jackson ενώ από τα 15 της χρόνια ο Steve Vai μιλάει με τα καλύτερα λόγια για το ταλέντο της, με αποτέλεσμα, σε ηλικία μόλις 18 ετών να γίνει "αγαπημένο παιδί" του θρυλικού Carlos Santana.

Μάλιστα δεν έιναι η πρώτη φορά που Έλληνας ομογενής γίνεται συνεργάτης ενός τόσο μεγάλου καλλιτέχνη, καθώς πριν λίγους μήνες ο Eλληνο-Καναδός Philip Xenidis αναπλήρωσε το κενό του Richie Sambora στους Bon Jovi, για όσο καιρό αυτός βρισκόταν σε κλινική αποτοξίνωσης. Καλή επιτυχία!


Widget by Forex Trading | Business

0 comments:

Post a Comment

 
Online